Què es Krisol?

El funcionament de Krisol com a grup de joc es basa en l’acompanyament fet als infants des de la Pedagogia Waldorf, amb les dinàmiques pròpies viscudes en una llar d’infants Waldorf.

Acompanyem infants dels 3 als 6 anys d’edat, en un horari de 9 a 13.15 h i, per a les famílies que requereixin un acompanyament dels seus fills més ampli, hi ha l’extensió d’horari fins a les 15h.

Krisol es troba dins de la masia de Can Casadellà (abans Can Botey), a Premià de Dalt, a uns 20 quilòmetres de Barcelona. En un entorn rural, envoltada de camps de conreu i bosc, la seva ubicació és tot un privilegi.

A l’exterior tenim el prat amb al seu gran hort, del que tenim cura diàriament amb els nens, i amunt el jardí on podem veure els nens jugar al sorral, cuidar les flors, gronxar sota l’ombra de la generosa figuera, que ens dóna figues tan delicioses que una bona part del matí la passem recollint i menjant.

El proper curs 2016-17 ens traslladem a Villa Matilde-Can Balet, a la Riera de Sant Pere, núm. 60, de Premià de Dalt, un incomparable edifici de factura neoclàssica amb elements eclèctics, villa en la qual destaquen els jardins catalogats, la cort, la font i el celler. I on desenvoluparem dues línies d’infantil.

Quan entrem a l’interior, primer passem pel rebedor on deixem les nostres jaquetes i canviem els nostres sabates per sabatilles d’estar per casa. Després ja podem entrar a les aules, on cada detall està acuradament preparat per ajudar al desenvolupament sa dels nens, des de la pintura de les parets, la il·luminació, els mobles i les joguines.

 

El funcionamiento de Krisol como grupo de juego se basa en el acompañamiento hecho a los niños desde la Pedagogía Waldorf, con las dinámicas propias vividas en un jardín de infancia Waldorf.

Acompañamos a niños de los 3 a los 6 años de edad, en un horario de 9 a 13.15 h y, para las familias que requieran un acompañamiento de sus hijos más amplio, existe la extensión de horario hasta las 15 h.

Krisol se encuentra dentro de la masía de Can Casadellà (antes Can Botey), en Premiá de Dalt, a unos 20 kilómetros de Barcelona. En un entorno rural, rodeada de campos de cultivo y bosque, su ubicación es todo un privilegio.

En el exterior tenemos el prado con su gran huerto, del que cuidamos diariamente con los niños, y arriba el jardín donde podemos ver a los niños jugar en el arenero, cuidar las flores, columpiarse bajo la sombra de la generosa higuera, que nos da higos tan deliciosos que una buena parte de la mañana la pasamos recogiendo y comiendo.

El próximo curso 2016-17 nos trasladamos a Villa Matilde-Can Balet, en la Riera de Sant Pere, núm. 60, de Premià de Dalt, un incomparable edificio de factura neoclásica con elementos eclécticos, villa en la cual destacan los jardines catalogados, la corte, la fuente y la bodega.

Cuando vamos al interior, pasamos primero por el recibidor donde dejamos nuestras chaquetas y cambiamos nuestros zapatos por zapatillas de estar por casa. Luego ya podemos entrar en las aulas, donde cada detalle está cuidadosamente preparado para ayudar al desarrollo sano de los niños, desde la pintura de las paredes, la iluminación, los muebles y los juguetes.

Els comentaris estan tancats.